Waarom Risicomanagement?

Als ondernemer bent u bezig met ondernemen en ziet u vooral kansen die u wilt benutten. Nieuwe kansen brengen ook nieuwe risico’s met zich mee. Deze risico’s zijn voor een deel bekend maar voor een groot deel ook niet. Om optimaal te kunnen presteren en de voortgang van uw onderneming niet in gevaar te brengen, is het in kaart brengen en beheren van de bedrijfs- en ondernemersrisico’s van groot belang. Voor het in kaart brengen van alle risico’s is een objectieve risicoanalyse nodig, uitgevoerd door een professional. De kennis, kunde en ervaring van een risicoadviseur helpen u als ondernemer risico’s onder controle te krijgen en te houden.

Maar een verzekeringsadviseur doet toch hetzelfde en daar betaal ik niets voor!?
Een verzekeringsadviseur heeft zich gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor ondernemers- en bedrijfsrisico’s. Uitgangspunt zijn de risico’s waarvoor een verzekeringsoplossing bestaat. Maar dit zijn niet de enige ondernemers- en bedrijfsrisico’s.  Er zijn ook tal van niet verzekerbare risico’s.

In gesprek met de ondernemer zal een risicoadviseur alle mogelijke gevolgen van een calamiteit bespreken en de wijze waarop deze de continuïteit van de onderneming in gevaar brengen. Met een risicoanalyse heeft u als ondernemer het totale overzicht, dit gaat verder dan het reguliere verzekeringsadvies.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Poel Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie