Risicomanagement agrosector

De agrosector kent in Nederland een lange traditie en is een belangrijk onderdeel van onze economie. Onder invloed van voortdurende technologische innovaties, veranderende wet- en regelgeving en economische invloeden op de afzetmarkt is deze sector voortdurend in beweging.

Een dynamische sector waarmee wij binnen onze onderneming een grote affiniteit hebben en waarin wij ons in de loop van de jaren hebben kunnen specialiseren op het gebied van Risicomanagement en Verzekeren.

Risico’s laten werken in uw voordeel!
Als agro ondernemer wilt u werken met een partij die verstand heeft van uw dagelijkse werkzaamheden en van de zaken waar u zich zorgen over maakt en (soms) van wakker ligt. In dit laatste ligt voor ons de uitdaging. Samen met de ondernemer de risico’s in kaart brengen, benoemen en hieraan het juiste advies te verbinden met een bijbehorende oplossing. Op basis van jarenlange kennis en ervaring en met als doel een toekomstbestendig bedrijf én een goede nachtrust voor u als ondernemer.

Graag delen wij hier onze manier van werken met u. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken, neem dan contact met ons op via bedrijven@poel.nl of 0299-430445.

Vraag aan onze Agro-specialist Patrick Knook

Patrick, je bent zelf geen agrariër, maar wel specialist binnen deze sector. Hoe is dit zo gegroeid?
De sector heeft me altijd geboeid. Op jonge leeftijd maakte ik al kennis met het boerenbedrijf. Mijn familie zat in de akkerbouw en melkveehouderij. Met de ervaringen welke ik daar heb opgedaan had ik misschien zelf ook wel boer willen worden. Zo ver is het niet gekomen. Als financieel adviseur is het wel een bewuste keuze geweest om me te specialiseren in deze branche. Door onze kennis binnen deze sector kennen wij ook de risico's die deze ondernemers lopen. Binnen ons vakgebied zijn er niet veel specialisten op dit gebied, maar ik ben dus 1 van die liefhebbers.

 

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Poel Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie