Second opinion

Second opinion
Onze dienstverlening is erop gericht om samen met u voortdurend te zoeken naar de optimale combinatie van risicobeheersing en risicofinanciering. Tijdens een vrijblijvende kennismakingsafspraak vertellen wij u graag meer over onze visie op risicomanagement en wat wij hierin voor u kunnen betekenen.  

Met betrekking tot de verzekerbare risico’s bieden wij ook een 'second opinion' aan. Wij voeren voor u de volgende werkzaamheden uit:

  • Per risico brengen wij in kaart in hoeverre uw huidige verzekeringsprogramma de juiste dekking biedt tegen een passende premiestelling. Indien gewenst zoeken wij samen met u naar een passend alternatief.
  • U ontvangt voor de risico’s welke nog niet zijn opgenomen in uw verzekeringsprogramma diverse offertes, waarin wij u zullen adviseren over de voorwaarden en premiestelling.
  • Op basis van ons advies en uw wensen bemiddelen wij tussen u en de verzekeringsmaatschappij bij het tot stand komen van een nieuwe verzekeringsovereenkomst.

Als onafhankelijk advieskantoor werken wij samen met een zeer groot aantal verzekeraars.

Niet bang
Uiteraard heeft een ondernemer niets aan een partij die iemand naar de mond praat. Juist door kritisch te zijn, door te vragen, andere inzichten voor te houden, kennis in te brengen, ervaring te delen en objectief te zijn, zorgen wij ervoor dat u zich bewust wordt en inzicht krijgt in de risico’s die binnen uw onderneming spelen.  Hierdoor bent u in staat om betere keuzes te maken die goed zijn voor uw bedrijf en de mensen die er werken.

Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Poel Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie