Mijn Hypotheekdossier

De keuze voor een hypotheek is niet eenvoudig. Niet alleen het maximale leenbedrag en de rente zijn belangrijk, ook de hypotheekvorm, maandlasten en voorwaarden zijn bepalend. Daarnaast moet de hypotheek niet alleen nu bij u passen, maar ook aansluiten bij uw plannen voor de toekomst.

Ons adviestraject in vogelvlucht
Om tot een helder en compleet hypotheekadvies te komen brengen wij uw huidige en toekomstige financiële situatie in kaart. We bespreken uw specifieke wensen en de hypotheekvormen die hierop aansluiten. Op basis hiervan vergelijken we de producten van verschillende hypotheekverstrekkers. We bespreken met u de verschillen in voorwaarden. Bij de berekening van uw maandbedrag geven we u inzicht in de risico’s (vroegtijdig overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en pensioen) met daarbij mogelijke oplossingen.

Eerste gesprek gratis en vrijblijvend
In een eerste gesprek brengen wij globaal uw persoonlijke situatie en mogelijkheden in kaart en kunnen daarbij een inschatting geven van de maandlasten die bij uw wensen horen. In dit eerste gesprek leggen wij tevens hoe wij werken, wat u van onze dienstverlening kunt verwachten en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Voorbereiding van het adviesgesprek
Ter voorbereiding op het adviesgesprek kunnen wij u vragen om alvast een online inventarisatie in te vullen. Dit kunt u doen via Mijn Hypotheekdossier.


AAN DE SLAG MET DE HYPOTHEEK DIE BIJ U PAST!

√ Snel en eenvoudig
√ Direct inzichtelijk
√ Zelf in controle
√ In uw eigen tempo

Ga voor een eerste globale berekening van uw maximale hypotheek en een bepaling van de maandelijkse lasten van uw droomhuis naar Mijn Hypotheekdossier.

Meer in deze categorie:


Meer weten of persoonlijk advies?

Persoonsgegevens
 ,  Aanpassen?
Opzoeken adres gegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking

Poel Financiële Diensten maakt gebruik van cookies op haar website Accepteren Meer informatie