RegioBank

Wij zijn RegioBank. Uw bank dichtbij en persoonlijk.
Als zelfstandig adviseur van RegioBank kunt u bij ons terecht voor betalen en sparen. Zowel voor uzelf als uw bedrijf. Wij zijn de bank bij u om de hoek, waar u altijd welkom bent om even binnen te lopen voor een vraag of een goed advies.

Bij RegioBank regelt u uw geldzaken zoals ú dat wilt. Thuis via internet, op kantoor of onderweg via de Mobiel Bankieren app. Met Mobiel Bankieren van RegioBank heeft u uw bank altijd in uw binnenzak.


Extra informatie

Banner__zilvervloot_sparen_300x250

Banner__Top_3_beste_banken__1000x300

Goed om te weten

Wat te doen bij verlies of diefstal van uw bankpas

Verlies of diefstal van uw bankpas

In Nederland
Is uw Wereldpas gestolen of heeft u hem verloren in Nederland? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de bankpassenmeldcentrale om misbruik te voorkomen. U belt hiervoor naar 0800 – 03 13.

In het buitenland
Bent u uw Wereldpas kwijtgeraakt in het buitenland? Bel dan naar +31 88 385 53 72. Uw pas wordt dan onmiddellijk geblokkeerd. Vraag daarna bij uw Zelfstandig Adviseur een nieuwe betaalpas aan.

Heeft u op dat moment geen andere mogelijkheden meer om aan geld te komen? Bel dan 0031 30 219 68 70 (24 uur per dag bereikbaar) en vraag Emergency cash aan. Dat is een gratis service van RegioBank waarmee wij contant geld voor u regelen in geval van nood in het buitenland.

BACK