ONS KANTOOR

Nico Poel Financiële Diensten is sinds 1985 een onafhankelijk advieskantoor in financiële dienstverlening. Wij zijn specialist in verzekeringen, hypotheken, pensioenen en bankzaken. Daarbij zijn wij ook Zelfstandig Adviseur voor RegioBank.

U krijgt bij ons 100% onafhankelijk advies. Wij zijn geen verlengstuk van een verzekeringsmaatschappij of financiële instelling. Vanuit deze vrijheid kunnen wij u de producten adviseren met de voor u best passende voorwaarden, dekkingen en scherpste tarieven.

Onze adviseurs beschikken over de benodigde kennis, vergunningen en diploma’s. Daarnaast werken wij conform de eisen die door de AFM worden gesteld aan financiële dienstverleners.

De schadecoach is uw persoonlijk aanspreekpunt in geval van schade. Wij verzorgen voor u het gehele traject in de afhandeling met uw verzekeringsmaatschappij en/of het verhalen van uw schade.

Onze dienstverlening is deskundig, servicegericht en persoonlijk. Maar dat vinden wij niet meer dan logisch, dus gaan wij graag een stapje verder.

BACK