MVO

MVO staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bij Nico Poel Financiële Diensten willen wij ondernemen met oog en aandacht voor de wereld om ons heen.

2015

Nederland kent prachtige initiatieven en organisaties die zich belangeloos inzetten voor een goed doel. Eén van deze organisaties is MAKE A WISH NEDERLAND.

MAKE A WISH NEDERLAND, voorheen Doe een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Ieder kind heeft een allerliefste wens

Een wens die het verschil maakt

Weer kind kunnen zijn en geen patiënt

Het moment waarop zorgen worden vergeten en

Geluk en positiviteit voorop staan

Mooier dan een wens doen is het vervullen van een wens. Daarom heeft Nico Poel Financiële Diensten in 2015 besloten geen kerstgeschenken te versturen, maar uit naam van haar relaties en medewerkers een donatie te doen aan Stichting Make a Wish – Nederland. Op deze manier hopen wij samen met onze relaties Make a Wish de mogelijkheid te hebben gegeven om in 2016 nog meer wensen te vervullen.

Jaarlijks ondersteunen wij meerdere organisaties met een financiële bijdrage: Voedselbank Purmerend (Sinterklaasfeest 2013), Stichting Cultuurhistorie Wijdewormer (2013), Stichting Veilig Onderwijs (2015), Clusius college/Dag van het Groninger Paard (2015), Giga Kangoeroeklup (2016), BMX-talent Xander Bax (2016), Champions League Commissie Veebeoordelen (2016), Comité Nazomerfeesten Wijdewormer (jaarlijks).

SPONSORING

Geen sportclub of -vereniging zou kunnen bestaan zonder de dagelijkse inzet van talloze vrijwilligers. Zo dragen zij hun steentje bij aan de samenleving, wij helpen ze daar graag bij. Want ook wij doen graag iets terug voor onze omgeving. Wij sponsoren verschillende sportclubs en –verenigingen. Wij kiezen er bewust voor kleinere, plaatselijke verenigingen te steunen. Deze ‘gewone’ verenigingen passen namelijk bij ons.

BACK