Privé Pakket Online

Beste relatie,

Uw Goudse Privé Pakket zal worden omgezet naar het Privé Pakket Online. Klik hier voor de polisvoorwaarden en brochure van het Privé Pakket Online.
Om de omzetting correct door te voeren willen wij een aantal van uw gegevens controleren en eventueel aanvullen. Wij verzoeken u vriendelijk onderstaande velden in te vullen:


Persoonlijke gegevens

Naam*


Adres (straat, postcode, plaats)


E-mailadres*


Telefoonnummer*

Altijd garantie tegen onderverzekering

Door het opgeven van de volgende gegevens heeft u na de omzetting garantie tegen onderverzekering, ook als u deze garantie nu niet heeft. Er geldt dus geen maximaal verzekerde som meer.

Opstalverzekering

(Indien u geen opstalverzekering heeft kunt u doorgaan naar inboedelverzekering)

Type woningInhoud m3 (woonoppervlakte*2,7)Aantal kamers (het betreft het aantal slaap-, hobby- en zolderkamers en kamers in gebruik als studeerkamer, praktijk- of kantoorruimte)GebruikMateriaal muurMateriaal dakWordt de woning (gedeeltelijk) verhuurd?Is uw woning onbewoond?

Inboedelverzekering

(Indien u geen inboedelverzekering heeft, kunt u doorgaan naar aansprakelijkheidsverzekering)


Samenstelling huishoudenSoort woningAantal kamers (het betreft het aantal slaap-, hobby- en zolderkamers en kamers in gebruik als studeerkamer, praktijk- of kantoorruimte)GebruikMateriaal muurMateriaal dakSieraden

Is er meer aanwezig dan standaard verzekerde bedrag van €5.000,-Foto-/video-/audio- en computerapparatuur

Is er meer aanwezig dan standaard verzekerde bedrag van €15.000,-Bijzondere bezittingen (bv. postzegelverzameling, antiek) -

Is er meer aanwezig dan standaard verzekerde bedrag van €30.000,-Wilt u uw inboedelverzekering uitbreiden met ‘buiten de woning-dekking’

Vergoeding van schade aan inboedel ontstaan buiten de woning. Voor een uitgebreide omschrijving van de dekkingsvoorwaarden verwijzen wij naar de ‘Aanvullende voorwaarden Inboedel’.


Ja, ik wil ‘buiten de woning-dekking’verzekerd bedrag

Nee, ik heb geen ‘buiten de woning-dekking’ nodig

Ik wil graag meer informatie ontvangen, neem contact met mij op voor een persoonlijk advies

Aansprakelijkheidsverzekering

(Indien u geen aansprakelijkheidsverzekering heeft, kunt u doorgaan naar automatische incasso)

Bij de Goudse kunt u zich verzekeren voor 2 verschillende bedragen € 1.250.000 (standaard) en € 2.500.000. Indien u zich voor € 2.5000.000 wilt verzekeren kunt u dit hieronder aangeven.


€ 1.250.000

€ 2.500.000

Automatische incasso

De premie voor uw Prive Pakket Online zal door de Goudse automatisch worden geïncasseerd. Indien u het niet eens bent met een afschrijving dan kunt u binnen 8 weken contact opnemen met uw bank om de betaling te storneren (terug te boeken).


Ik betaal momenteel al via automatische incasso

U hoeft niets te doen.


Ik betaal de premie momenteel via acceptgiro

Klik hier voor het machtigingsformulier. Wij verzoeken u vriendelijk het formulier te printen, in te vullen en te ondertekenen. U kunt deze aan ons retourneren via info@nicopoel.nl (dit mag een scan of foto van het formulier zijn). Eventueel kunt u deze ook per post sturen (Antwoordnummer 676, 1440 WH Neck Wijdewormer).


Geef hier uw gewenste premietermijn aan

per maand
per kwartaal
per half jaar
per jaar

Heeft u na het invullen van dit formulier nog vragen of wilt u een afspraak maken met onze adviseur voor een update van uw actuele verzekeringen?

Ja, neem contact met mij op voor een afspraak of beantwoorden van een vraagBACK