Word ook RegioBank betaalklant!

U kent ons vast en zeker, maar wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor uw dagelijkse bankzaken? Nico Poel Financiële Diensten is namelijk ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijke contact gewoon even binnen kunnen lopen. Naast onze persoonlijke dienstverlening kunt u natuurlijk bij ons uw bankzaken ook online regelen. Via Internet Bankieren of onze Mobiel Bankieren app. En heeft u hierbij hulp nodig? Dan komt u gewoon even langs.

Bella Pelle huidstudio
In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest bewust voor de regio. Daarom zijn wij een actie gestart waarvoor Nico Poel Financiële Diensten een mooie samenwerking heeft met een ondernemer uit de buurt: Bella Pelle huidstudio in Wijdewormer.

Cadeaubon t.w.v. €25,-
Stapt u voor 31 december 2018 over met een betaalrekening naar RegioBank, dan ontvangt u een cadeaubon t.w.v. €25,- van Bella Pelle huidstudio in Wijdewormer.

Het is zo geregeld
Vindt u overstappen met uw betaalrekening spannend? Niet nodig. Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank zorgen wij met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. Wij weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. Onze klanten waarderen ons. In november kregen we van onze klanten nog een 9 als rapportcijfer in de Geldgids van de Consumentenbond, het hoogste cijfer van alle Nederlandse banken. Bron: Geldgids #7, november 2017. Lees hier onze voorwaarden.

U bent welkom bij ons op kantoor
Kom langs of bel voor een afspraak. Samen hebben we uw betaalrekening bij RegioBank zo geregeld. En dan krijgt u de welkomstcadeaubon meteen mee naar huis. Graag tot snel.

Spaarklant
Heeft u voor uw spaargeld al voor RegioBank gekozen en stapt u nu over met een betaalrekening, dan verwelkomen wij u als betaalklant uiteraard ook met een cadeaubon.

BACK